Salam Blogging-Assalamualaikum WBT

on Friday, January 28, 2011

Salam blogging semua.Memandangkan ni post aku yang pertama, biarlah aku kenalkan diri .First sekali, Assalamualaikum wbt..jawab aa..xjawab dosa taw.Ok, nama diberi Rohaizad Yusoff.Kat rumah mak abah panggil izad, sedara ada yang panggil ijat..time belajar lekat pulak nama pokjat time di USM dulu.

Lama jugak aku duk pikir nak amik ke tak domain name RohaizadYusoff.com ni.Memangla nama penuh aku, tapi macam tak sure ape aku nak tulis dan merapu dalam blog personal ni.Tapi bila pikir balik, blog personal kan..suke ati aku la nak tulih apa tul tak?Dulu pernah wujud blog nama Rohaizadyusoff.blogspot.Tapi kejap je hayat blog tupasal tak seyes sangat blogging time tuh.Skang ni nak berjinak-jinak balik la balik.Rugi pulak rasa hidup berlalu macam tu je.Nak jugak aku share pape yang patut dalam blog.

Dari awal tahun 2010 pikir punya pikir at last aku ambil keputusan beli jugakla domain ni tahun 2011 (lama gila pikir).Disebabkan lambat beli, domain godaddy yang boleh dapat dengan harge semurah USD 2.15(lebih kurang RM7 hengget je)guna discount coupon , tak pasal-pasal kene bayor USD7.67..padan muka aku!Tak tahu pulak aku godaddy coupon discount tu valid awal bulan Januari je!Hampeh.Apa pun domain ni dah selamat aku beli.Lepas ni kene rajin la update blog ni hari-hari. Salam blogging!
Ape kes mulut aku senget ni?haha!

Ranking: 5

{ 2 Komen... read them below or add one }

~Yun~ said...

hehe~asl muke syg cm2..jom dim sum lagi yok!


January 29, 2011 at 5:33 PM
jatt said...

entahla, muka macam isap chopstick je hahah


January 29, 2011 at 6:01 PM

Post a Comment

 
© Rohaizad Yusoff | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO