Blog penuh sawang?

on Sunday, May 22, 2011

Wah biar betul?Last blog post since 13 Mac 2011?Agak lama tak hapdate blog aku ni.Boleh saja dikategorikan sebagai blog penuh sawang.Bukannya tade cerita baru nak share.Internet pun memang 24 jam available kalau aku nak guna.In fact aku tak boleh hidup tanpa internet.Reason? Tak lain tak bukan,duk sebok update blog-blog lain dan aku hampir terlupa aku ada blog domain bernama rohaizadyusoff.com ni haha.

Takpela, aku kene besihkan dulu sawang-sawang mana patut ni.Lepas ni boleh on balik karang blog macam biasa hehe.
Ranking: 5

{ 1 Komen... read them below or add one }

iaryylr said...

sebulan sekali ada juga saya bersihkan sawang di tempat kerja, he he he, teruskan usaha!


June 4, 2011 at 12:10 AM

Post a Comment

 
© Rohaizad Yusoff | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO